Test av Thermo Float Underwear

En badkruka som mig tog årets första dopp i november när jag gjorde en test av Thermo Float Underwear. Vattnet var endast 5 grader så det var med en viss tvekan jag hoppade i, till min förvåning upplevde jag inte vattnet så kallt.

Att kläderna är lätta och smidiga gör att de även passar utmärkt som underkläder, jag har de under min flytoverall när jag fiskar på hösten efter öring. Har superunderstället mot kroppen för Thermo Float Underwear är i nylon och kan därför kännas kalla direkt mot huden.

Thermo Float Underwear under flytoverallen

När jag fiskar från land har jag västen utanför tröjan, normalt sätt hade jag inte haft någon flytväst på mig. Så det är en billig livförsäkring att använda dessa kläder och framförallt för någon som tycker att flytvästen är klumpig och i vägen när man fiskar.

Kläderna hittar du, här >>

Om författaren

Lämna ett svar

*

captcha *

 << Föregående fiskereportage
Nästa fiskereportage >>